Начало ММА Усман: Аз съм най-добрият на тази планета!
0

Усман: Аз съм най-добрият на тази планета!

Усман: Аз съм най-добрият на тази планета!
0

След като нокаутира Хорхе Масвидал на UFC 261 шампионът в полусредна категория на UFC Камару Усман очаква да се види на върха в класацията на най-добрите бойци в организацията през следващата седмица, независимо от тегловата категория.

Поставих си големи цели и в понеделник искам да се видя на върха в класацията на най-добрите бойци в UFC, независимо от теглото. В момента съм най-добрият боец ​​на планетата и в понеделник искам да видя доказателство за това.“

Също така шампионът на UFC отговори на въпроса дали е готов да се бие с Колби Ковингтън в следващата битка.

Усман нокаутира Масвидал и продължава доминацията си в UFC

Завърших последните трима съперници, завърших всички, така че сега искам да си взема малко почивка и след това да се върна във фитнеса, за да се оправя. Но тези момчета трябва да ми покажат нещо, защото в момента съм шампион и съм най-активният боец ​​в дивизията. Те не могат просто да седят наоколо и да чакат да отговоря на предизвикателството им. Трябва да ми покажат нещо. Но вече казах на Дейна Уайт – ще се изправя срещу всеки, когото те изпратят срещу мен. Няма да кажа не. Тези момчета ме избягват от години, но сега съм на върха и няма да избегна никого„, добави Нигерийския кошмар.

Дейна Уайт: Трябва да си луд, за да наричаш Усман скучен

В същото време Усман категорично изключва възможността за супер битка с действащия шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня.

Докато Израел е в това тегло, няма да претендирам за шампионския му пояс. Той ми е брат. Казах и преди – предпочитам да видя двама нигерийци с шампионски колани в UFC, отколкото един с два колана„, завърши той.