Начало ММА Дейна Уайт: Трябва да си луд, за да наричаш Усман скучен

Дейна Уайт: Трябва да си луд, за да наричаш Усман скучен

Дейна Уайт: Трябва да си луд, за да наричаш Усман скучен
0

Дейна Уайт записа със суперлативи Камару Усман след UFC 261. Президентът на организацията разкритикува хората, които го считат за скучен.

Дейна дори определи нигериеца като един от най-добрите в ММА.

„Всички трябва да се съгласим – започва да му става скучно на върха“, Уайт сподели след галавечерта.

Усман нокаутира Масвидал и продължава доминацията си в UFC

„Той е на път да стане най-великия за всички времена. Без значение как се чувстваше тази вечер и дали са го освирквали или не. При всяка негова поява оставаме още по-впечатлени.“

„Не мога да повярвам, че има хора, които наричат Усман скучен. Това са идиоти. Трябва да си луд, за да го обявиш за скучен. Той се промени след мача с Дос Аньос, вече е на друго ниво. Преди сам си беше признал, че дава 30% от себе си“, припомня си мача с Емил Уийк, Дейна Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.