Начало ММА Дейна Уайт: Усман и Масвидал се държат като неандерталци
0

Дейна Уайт: Усман и Масвидал се държат като неандерталци

Дейна Уайт: Усман и Масвидал се държат като неандерталци
0

Президентът на UFC Дейна Уайт не е очарован от нарастващото напрежение между две от звездите му – Камару Усман и Хорхе Масвидал.

Преди дни двамата бяха на крачка от саморазправа в Маями, а малко след това Уайт обяви, че ще организира двубой между тях. Въпреки огромния интерес от страна на феновете и потенциалната голяма печалба, шефът на UFC не одобрява случващото се.

„Никак не ми харесва. Хората си мислят, че, понеже съм промоутър, си мисля, че това е страхотно за нас. Но не е. Бяхме на „Супер Боул“, а тези двамата се държаха като неандерталци. Проблемът е за хората, които са тук и в медиите, това плаши хората извън ММА. Това е плашещо, когато го видиш. Ако се докопат един до друг – ще се намеси полицията. Под регулацията на правителството сме. Сега, ако стане нещо, ще се намесят и атлетическите комисии. Тези двамата ще се бият в Лас Вегас за 25 минути. Там ще могат да направят каквото поискат един с друг. Този мач ще се състои. Но не трябва да го правят пред хората, на „Супер Боул“ или някъде другаде“, обясни Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.