Начало ММА Масвидал: Ще смажа лицето на Усман
0

Масвидал: Ще смажа лицето на Усман

Масвидал: Ще смажа лицето на Усман
0

Хорхе Масвидал изсипа поредната порция обиди по адрес на шампиона на UFC в полусредна категория Камару Усман.

Очаква се двамата да се изправят за пояса един срещу друг през юли, като все още официално мачът им не е потвърден. Това обаче не пречи на „Геймбред“ да дава воля на мислите си за шампиона и да обещава да му отнеме титлата.

„Ще му смажа лицето, ще му спукам задника от бой. Титлата със сигурност означава нещо голямо. Но, повече от това, да го пребия здраво ще бъде по-хубаво за мен по определен начин. Вече е побеждавал някои от моите съотборници, така че определено ще се бия и за тях и ще му откъсна главата“, закани се Масвидал пред MMA Junkie.

Снимка: БТА

Носителят на пояса „Най-гадно коп*ле“ коментира и напрежението между двамата, което за малко да прерасне в саморазправа по време на „Супер Боул“.

„Там нищо нямаше да се случи. Няма как да докосна човек, който вече е неспособен и прецакан. Той е просто глупак и исках да му кажа в лицето: „Ще те спукам“. Не знам той защо толкова се разстрои. Исках само да му кажа истината, че ще му разкажа играта когато най-накрая се бием. Винаги е казвал, че иска хората да му казват в лицето всичко, това и направих“.