Начало ММА Тръмп се обадил на Дейна Уайт да поговорят за Конър – Серони

Тръмп се обадил на Дейна Уайт да поговорят за Конър – Серони

Тръмп се обадил на Дейна Уайт да поговорят за Конър – Серони
0

Доналд Тръмп e потърсил Дейна Уайт, за да обсъдят битката Конър Макгрегър – Доналд Серони. Президентът на UFC е добър приятел с държавния глава на САЩ, срещу когото тече процедура по импийчмънт.

„Да, той ми е много добър приятел от 20 години насам. Откакто стана президент сме дори още по-близки“, сподели Уайт.

„Вдигнах телефона и чух: „Г-н Уайт, има обаждане за вас от Белия дом“. Веднага се отзовах и първите думи на президента бяха – „Как този мач можа да продължи само 40 секунди?!“. Той е много голям мъж и ми е добър приятел. Винаги се е държал отлично с мен. Идва на нашите галавечери и това е срахотно за мен, за атлетите и за спорта“, призна Дейна Уайт.

Миналата есен Доналд Тръмп присъства в „Медисън Скуеър Гардън“, за да гледа на живо двубоите от UFC 244. Част от основната карта на шоуто беше мачът на най-добрия ни ММА боец Благой Иванов-Багата с Дерек Люис.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.