Начало ММА Присъствието на Тръмп на UFC 244 излезнало скъпо
1

Присъствието на Тръмп на UFC 244 излезнало скъпо

Присъствието на Тръмп на UFC 244 излезнало скъпо
1

Президентът на Съединените щати, Доналд Тръмп, бе една от знаменитостите, които изгледаха на живо UFC 244 в Медисън Скуер Гардън. Неговото присъствие на това историческо събитие се оказва доста солено за съпертийците му.

Според Washington Post разходите на президента за това събитие достигнали 60 000 $. Сумата е покрита от Нациналния комитет на републиканците (RNC). В сумата са включени билети, кетъринг и охраната на Тръмп.

Гостите на мултимилионера са били неговите синове, конгресмени от Ню Йорк и членове на Белия дом. Само седмица пред UFC 244 RNC плати по 465 $ за билет на Тръмп и единайсет други членове на Конгреса, за да могат те да наблюдават бейзболен мач от световните серии на луксозни места между Уошингтън Нешънълс и Хюстън Астрос.

RNC е финансиран от политически дарения. Преди бившият шоумен да бъде избран за президент през 2016 г. братята Фертита (собственици на UFC) дариха почти половин милион долара на RNC. През 2017 г. Дейна Уайт дари още  $29,600 на организацията.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".