Начало ММА Огромни загуби за UFC очаква Дейна Уайт

Огромни загуби за UFC очаква Дейна Уайт

Огромни загуби за UFC очаква Дейна Уайт
0

Дейна Уайт, който е президент на UFC, очаква 2020 година да бъде съкрушителна във финансов план за управляваната от него ММА организация. Причината е продължаващата пандемия от коронавирус, заради която, бяха отложени редица бойни гали на компанията.

„Вижте какво се случва с другите спортове. Те още не знаят дали ще ги подновят. Най-големия проблем в момента за спортовете е това, че няма фенове. Ще загубим над 100 милиона долара тази година. Лесно ще е да говоря, че трябва да стоим и да чакаме всичко да мине“, заяви Уайт пред MMAFighting, цитирани от dsport.bg.

Благодарение на близките си връзки с президента на САЩ – Доналд Тръмп, Уайт съумя да организира 4 събития на UFC през отминалия месец, но всички те бяха под строги мерки за сигурност и пред празни трибуни.

„Това е добра опция за много хора, защото няма фенове. Защо според вас не пускат всички тези филми? Не го правят, защото ще загубят милиони долари, заради това че няма фенове, които да купуват билети в кината. Трудно е да правиш това, което правим от гледна точка на финансите, но аз продължавам напред. Не ми пука и ще продължа. В този бизнес аз съм човекът, който поема целия риск“, завърши Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.