Начало ММА Треньорът на Джон Джоунс с разкрития за бъдещето му
0

Треньорът на Джон Джоунс с разкрития за бъдещето му

Треньорът на Джон Джоунс с разкрития за бъдещето му
0

Треньорът на шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс – Майкъл Уинкелон коментира настоящата ситуация и скандала с Дейна Уайт.

„Мисля, че Джон е сериозен. Той е наистина щастлив в момента. Той се фокусира върху грижата за семейството си и помага на обществото, като мие прозорци след размириците. Вярвам, че Джон е пораснал. Има много двубои, които иска, преди да завърши кариерата си. Но иска тези мачове да бъдат добре платени. Той вижда какво правят боксьорите и знае, че там може да печели много повече пари„, каза Уинкелон.

„Трябва да отдадем заслуженото на Дейна Уайт и UFC за това, което направиха. Дадоха ни работа и това е фантастично. Но те имат монопол и контролират всичко. Но когато си вършите работата най-добре, трябва да получите най-добрите пари. Искам Джон да получи повече пари, защото ми пука за него.

Мисля, че ще си почине известно време. На феновете ще им липсва най-добрия боец ​​за всички времена, а той ще се върне и ще се бие отново. Надявам се UFC да види стойността му и да даде малко пари. Разговарях в неделя с Джон и той сериозно е решен да остави колана и да си тръгне. Каза, че няма проблем да не се бие и просто да се радва на дъщеричката си. Бях изненадан, защото Джон е боец.

Затова бих се изненадал, ако не го видяхме отново в битка. Всичко се свежда до Джон и Дейна. Те ще постигнат споразумение все някой ден„, каза още треньорът му.