Начало ММА Миочич отвърна: Никога не съм се отказвал
0

Миочич отвърна: Никога не съм се отказвал

Миочич отвърна: Никога не съм се отказвал
0

Шампионът в тежка категория на UFC Стипе Миочич отговори на думите на Дейна Уайт, че може да го лиши от титлата, заради това, че ще се бие с Даниел Кормие най-рано в края на есента. Припомнете си, че малко преди това Миочич обяви, че ще е готов да се биеДаниел Кормие само в края на есента.

Искам да се бия с Кормие. Ще се случи. Ще дам на феновете това, което искат да видят. Екипът ми работеше за дати с UFC. В момента изпълнявам това, което съветва губернатор Дивайн. Не мога да контролирам глобалната пандемия„, каза Миочич.

„Моят главен треньор не може да отвори фитнес залата си в момента. Не се смятам за по-висш от всеки друг човек във връзка с това, което ми е позволено да правя. Охайо е в карантина до 29 май. След като залата може да се отвори, започваме лагера. Лесно и просто е. Никога не съм се отклонявал. Никога не съм се отказвал от двубоя и никога няма да го направя„, добави шампионът в тежка категория.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".