Начало ММА Багата отново в действие на 24 май

Багата отново в действие на 24 май

Багата отново в действие на 24 май
0

Най-добрият български ММА боец Благой Иванов-Багата се завръща в октагона по първи петли на 24 май (българско време), информира „24 часа“. Бойното шоу ще се проведе в модерния комплекс на Дейна Уайт в Лас Вегас – UFC Апекс.

Все още не е ясно срещу кого ще се бие нашенецът.

Мачът е само след 2 седмици, но Иванов е готов за действие, защото проведе тежък тренировъчен лагер с Франсис Нгану. Двамата си спретнаха редица спаринги именно във Вегас, където Багата тренира, затова няма да му се налага да пътува за галавечерта.

Нгану благодари на Багата за спарингите (СНИМКА)

Събитието ще се излъчва на живо, но няма да има публика заради коронавируса.

UFC Апекс e ултра модерно съоръжение, специално изработено с мисъл за бъдещето, за да могат да се организират и продуцират висококачествени събития. Арената е изработена по начин, който позволява с лекота да се организират различни събития, а контролната стая, която е IP базирана ще позволява да се предава 4К съдържание в реално време от всяка една точка на света.

За последно Иванов се би в Чикаго, където загуби след много спорно решение (1:2) от Дерек Люис. Балансът му е 2 победи и 2 поражения в най-популярната верига за смесени бойни изкуства, a в професионалния ММА е 18-3.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.