Начало ММА Американски специалист предвиди победа за Багата в неделя

Американски специалист предвиди победа за Багата в неделя

Американски специалист предвиди победа за Багата в неделя
0

ММА анализаторът на популярния сайт „bleacherreport.com“ – Скот Харис, е убеден в победата на Благой Иванов-Багата над Дерек Люис. Специалистът изтъкна своите доводи за български успех на UFC 244 в неделя, докато двама негови колеги виждат „Черния звяр“ като краен победител.

„Победа за Иванов с единодушно решение“, предвиди Харис.

„Той е много, много добър боец. Може да си любимец на всички фенове в залата, но ако не си подготвен достатъчно добре за граплинга от световна класа на Иванов, денят ти ще бъде доста дълъг. Особено, ако кардиото ти е проблемно, какъвто е случаят при Люис. Той е тегав, удря силно. Но българинът ще покаже защо е един от претендентите в тежка категория“, обоснова се Скот Харис.

Неговите двама колеги Келси МакКарсън и Джонатан Сноуден са на противоположното мнение.

„Люис падна два пъти поред, но от Кормие и Дос Сантос. Няма място за срам след такива загуби“, твърди МакКарсън.

„Иванов идва след най-голямата си победа, срещу Тай Туйваса и много хора виждат в него атрактивно попълнение към тежката категория. Люис е експлозивен, страхотен нокаутьор, който вече вдигна много качеството на дивизията. Губи от възможно най-силните, но побеждава всички останали“, споделя още анализаторът.

„Това е битката на Дерек Люис“, пише Сноуден.

„В този мач ще виждим много здрави юмруци и зачестено дишане“, лаконичен е авторът.

Двамата виждат нокаут за Люис съответно във втория и третия рунд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.