Начало ММА Нейт и Масвидал обещаха мач за вековете (ВИДЕО)

Нейт и Масвидал обещаха мач за вековете (ВИДЕО)

Нейт и Масвидал обещаха мач за вековете (ВИДЕО)
0

Нейт Диаз и Хорхе Масвидал дадоха своите официални пресконференции преди събитието UFC 244 в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк. В неделя сутрин двамата ще се бият за титлата „най-лошо коп*ле“, срещата е главна за шоуто.

В изказванията си големите майстори на ММА-а обещаха да дадат непоправимо зрелище на всички фенове. Мач, който ще се помни много, много дълго.

Поясът на победителя ще бъде връчен от холивудската звезда –  Дуейн Джонсън-Скалата.

Най-любопитното от изказването на Нейт:

„Хората опитват да разучат физическата, психическата и техническата игра на най-силните в ММА-а. Отделят толкова много време да анализират тези като мен. Аз съм най-добрият от много време насам. Ще докажа, че няма кой да ме спре в този спорт.“

„Вижте, който и да се бие с мен… изходът ще е същият. Това съм аз – най-лошото коп**е. Винаги съм бил, време е да се случи и черно на бяло. Всяка моя битка е най-голямата. Вече никога повече няма да се бия със загубеняци. Никога!“ обеща Диаз.

Акцентите от пресконференцията на Масвидал:

„Мястото е специално, титлата е специална. Пичът срещу мен също. Ако се биех с някого в паркинг или в задния двор, с него щеше да е.“

„Влизам в клетката, за да го наранявам всяка една секунда от рундовете. Ако оцелее, му свалям шапка. След като клетката се затвори, знам само едно! В нея ще съм като куче, а когато това куче се измори от глупости, започва да хапе лошо“, закани се Хорхе Масвидал.

На UFC 244 ще се бие и българинът Благой Иванов-Багата, срещу Дерек Люис, известен като „Черния звяр“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.