Начало Бокс Канело нокаутирал спаринг партньор от тежката категория

Канело нокаутирал спаринг партньор от тежката категория

Канело нокаутирал спаринг партньор от тежката категория
0

Ден преди един от най-тежките сблъсъци в кариерата си, мексиканската супер звезда Саул Алварес (52-1-2) сподели, че не се притеснява от големи противници.

Утре 29-годишният шампион ще направи дебют в лека тежка категория срещу шампионa на WBO – Сергей Ковальов (34-3-1). „Канело“ дори разкри, че е имал спаринг партньор, който се състезава в тежка категория и дуелът между въжетата е приключил с нокаут за високия 173 см. северноамериканец.

Снимка: БТА

„Не ме притеснява факта, че се качвам две категории“, заяви на последната официална пресконференция Алварес.

„По-скоро ме мотивира. Сега не мисля за който и да е, а за шампион в лека тежка категория. Един от най-добрите. Затова сме тук, за да пишем история.

Нормално е когато правиш спаринг с по-големи и здрави от теб боксьори да се пазиш малко повече. Но имах добър тренировъчен лагер и много добри спаринг сесии и искам да благодаря на партньорите ми, които ми помогнаха да тренирам и да стигна до тук. Просто трябва да свикнеш.

Да, правих спаринг с боксьор от тежка дивизия и го нокаутирах“, заяви мексиканецът, без да се впуска в повече подробности за случката.

Един от треньорите и мениджър на Алварес – Чепо Рейносо, потвърди за нокаута, казвайки че става въпрос за случай от преди три седмици, а боксьорът е бивш олимпиец и има актив от 18 победи и 1 загуба.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.