Начало Бокс Канело: Трябваше да съм търпелив (ВИДЕО)

Канело: Трябваше да съм търпелив (ВИДЕО)

Канело: Трябваше да съм търпелив (ВИДЕО)
0

Новият световен шампион на WBO в лека тежка категория – Саул Аварес (53-1-2) сподели, че силата в ударите на Ковальов е била осезаема, но мексиканецът е успял да премине без проблеми през нея.

Вчера 29-годишният Алварес завоюва световна титла в четвърта различна категория, побеждавайки чрез технически нокаут в 11-ия рунд.

Ето какво сподели победителят на официалната пресконференция след срещата:

„Изключително доволни сме от резултата“, заяви Алварес от името на своя екип.

„Не беше лесен мач, но ето ни тук – 4-кратни световни шампиони. Ковальов е по-габаритен боксьор от мен. Почувствах силата му, но важното е, че успях да се справя с нея. Трябваше да сме търпеливи. Знаехме, че той ще е още по-търпелив, но планът ни сработи по перфектен начин.

Първоначалното ни намерение бе да пускам много удари в тялото му, но това не проработи по една или друга причина. Но затова тренирахме толкова различни ситуации и имахме други схеми за игра, защото ако едното не се получи, да можеш да се опреш на друго. В 11-ия рунд Еди ми каза да го приключа и това направих“, заяви усмихнатият мексиканец.

Той също така вметна светлина върху темите с евентуалния си следващ съперник и дали ще се върне към средната категория:

„Не знам кой е следващият ми противник, моето желание е да продължавам да пиша история. Ще ми е много трудно да се върна в средната дивизия. Никога не съм свалял килограми лесно, но ако се наложи, ще го направя“, завърши северноамериканецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.