Начало Бокс Алварес и Ковальов очи в очи (ВИДЕО)

Алварес и Ковальов очи в очи (ВИДЕО)

Алварес и Ковальов очи в очи (ВИДЕО)
0

На официална пресконференция в Лос Анджелис, САЩ, шампионът на WBO в лека тежка категория Сергей Ковальов (34-3-1) и шампионът на WBA „Super“ в средна категория – Саул Алварес (52-1-2) застанаха лице в лице.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 2-ри ноември в Лас Вегас, а залогът в срещата ще бъде титлата на 36-годишния руснак. Това означава, че „Канело“ ще трябва да качи две категории и приблизително 7 килограма, за да може да „кандидатства по обявата“.

Когато двамата застанаха на подиума ясно се видя разликата в габаритите. Ковальов изглеждаше доста по-внушително от противника си, който обаче е и преди е побеждавал далеч по-огромни боксьори от него.

„Искам да благодаря на феновете, защото този мач се случва заради тях“, сподели мексиканецът.

„Истинска чест е да споделям един ринг с Ковальов, с когото се срещнах за пръв път през 2012 г. Сега е време да пишем история. Нямам никакво съмнение, че това ще бъде най-тежкият ми мач в цялата ми кариера“, сподели 29-годишният Алварес.

„Това ще бъде голям тест за мен“, каза на свой ред Ковальов.

„Саул е един от най-добрите боксьори в света днес. Но съм щастлив и развълнуван от тази възможност. Благодаря на всички за силната подкрепа, която ми оказвате“, отсече руснакът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.