Начало Бокс Ковальов се уморил след шестия рунд
0

Ковальов се уморил след шестия рунд

Ковальов се уморил след шестия рунд
0

Сергей Ковальов призна, че малкото време между предишния му двубой и мача със Саул „Канело“ Алварес е допринесло за загубата му срещу мексиканеца.

Руснакът победи Антъни Ярд в края на август, а този уикенд загуби с нокаут в 11-я рунд от Канело, като посочи краткото време за възстановяване е повлияло на представянето му.

„Бях уморен след шестия рунд, защото предишният ми мач беше много близо до този, но няма проблем. Това беше ново изживяване за мен. Канело наистина е велик шампион. Но наистина не бях напълно възстановен за мача. Както и да е. Благодаря за двубоя на Канело, уважавам го много. Той написа история. За да откривам по-малко тялото си, трябваше да използвам повече прави, да играя на сигурно. Ще се завърна, по-силен от всякога“, коментира Ковальов.

Руснакът говори и по темата за обединяващ титлите двубой, който така и не успява да си уреди. „Зная, че мога да съм неоспорим шампион, нека направим такъв двубой – но никой не иска да се бие с мен в категорията ми. Този тип, Канело, е много по-свеж, влезе в категорията ми по-свеж. Има повече издръжливост, но няма проблем, беше добър опит за мен“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.