Начало Бокс Канело: Ковальов не може да губи
0

Канело: Ковальов не може да губи

Канело: Ковальов не може да губи
0

Саул „Канело“ Алварес отговори с насмешка на Сергей Ковальов, който заяви, че е приел двубоя с мексиканеца единствено заради парите и е имал проблем с теглото.

Южноамериканската звезда победи шампиона в лека тежка категория на WBO, на 2 ноември след като прескочи две дивизии, с нокаут в 11-я рунд. След двубоя Ковальов заяви, че е имал прекалено малко време за възстановяване след победата си над Антъни Ярд през август и се е съгласил единствено заради сериозния хонорар, като също така е изпитвал затруднения да остане в категорията си. По непотвърдена информация руснакът е прибрал 12 милиона долара.

Според „Канело“, обаче, съперникът му просто си търси извинение за загубата.

„Той не може да губи, защото категорията няма нищо общо, всички бойци се борят с килограмите. Извинение като това няма смисъл“, каза Алварес пред ESPN.

Твърденията на руснака, а и не само те, пък породиха съмнения, че двубоят е бил уговорен.

„Медиите вадят тези неща извън контекста им, ако започнете да изучавате бокса, тогава ще можете да изказвате мнение и да знаете за какво говорите. Това не ми ес отразява, всеки се бие за пари.. От 15-годишен се изправям срещу най-добрите. Когато се бис Лара, бях на 23, той беше на 29 или 30. Защо не ми отдадете заслуженото когато се изкачвам с две категории и печеля титлата? Медиите трябва да проучват нещата по-добре и да дават обяснение на хората, да бъдат обективни“, скастри журналистите „Канело“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.