Начало Бокс Канело и Ковальов продали билети за над $8 милиона

Канело и Ковальов продали билети за над $8 милиона

Канело и Ковальов продали билети за над $8 милиона
0

Организаторите на Саул Алварес – Сергей Ковальов отчетоха солидни продажби за над 8 милиона щатски долара. Официалните данни сочат, че Канело и вече бившият световен шампион в полутежка категория са напълнили джобовете на DAZN с $8 173 920. Продадени са 10 005 билета, а средната стойност на ценните хартийки е 817 долара!

Критиците отчитат спад в общия приход от билети спрямо последния мач на мексиканската суперзвезда.

Срещу Даниел Джейкъбс Алварес е продал за $8 685 750, но трябва да се вземе под внимание и размерът на залата в Лас Вегас – 15 740. Това прави и цената на един билет за предходния сблъсък на Канело значително по-ниска.

Приходите от реклама са покрили хонорарите на двамата бойци, твърдят от DAZN, но не разкриват чистата печалба от сблъсъка.

По време на боксовата галавечер те сътвориха голям гаф, забавяйки главното събитие с над 90 минути. Причината бе UFC 244, което се провеждаше по същото време. Благой Иванов-Багата загуби от Дерек Люис в много завързан мач на ММА шоуто.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.