Начало ММА Джъстин Гейджи: Дано Фъргюсън ми счупи носа

Джъстин Гейджи: Дано Фъргюсън ми счупи носа

Джъстин Гейджи: Дано Фъргюсън ми счупи носа
0

Обичайно ММА бойците кроят планове как да наранят съперника си, но Джъстин Гейджи не е обикновен състезател. Претендентът за временната титла на UFC в лека категория знае през какво ще мине този уикенд, когато ще спори в клетката с Тони Фъргюсън.

Гейджи дори се надява да бъде наранен поради доста любопитна причина.

„Трябва да ми счупи носа. Не мога да дишам нормално от 12 години заради борбата. Дано един от лактите му ми счупи носа и така UFC най-после ще ми осигури операцията“, сподели биткаджията.

„Фен съм на Тони от много дълго време. Обича хората да го наричат луд, това го настървява. Затова и аз ще го нарека така, готов съм за зрелищен бой. Луд си, Тони“, допълни Джъстин Гейджи.

Двамата се впускат в главния мач на UFC 249 тази неделя сутрин по първи петли (българско време). Това ще е първото събитие на комерсиалната ММА верига от близо два месеца.

Предвид феноменалната им форма напоследък можем да си пожелаем ударно завръщане на смесените стилове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.