Начало ММА Макгрегър пропадна в ранглистата на UFC

Макгрегър пропадна в ранглистата на UFC

Макгрегър пропадна в ранглистата на UFC
0

Ирландецът не е влизал в клетката от повече от година.

Конър Макгрегър изгуби позиция в ранглистата в „лека категория“ на UFC. Бившият шампион на организацията в две категории вече се намира на 4-то място. Пред него са шампионът Хабиб Нургамогомедов, Тони Фъргюсън, Дъстин Порие и Джъстин Гейджи.

31-годишният боец ще се завърне в октагона на събитието UFC 246 , което ще се проведе на 18 януари 2020 година в „Ти-Мобайл Арена“ в Лас Вегас, Невада. Той ще спори с Доналд Серони в главната битка като билетите за завръщането на Макгрегър свършиха за 3 минути.

Серони е на 5-та позиция в обновената ранглиста на организацията.

 

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".