Начало ММА Уайт за Кормие – Джоунс: И двамата го искат

Уайт за Кормие – Джоунс: И двамата го искат

Уайт за Кормие – Джоунс: И двамата го искат
0

Силният човек в UFC Дейна Уайт отново отвори темата за бленуваната трилогия – Даниел Кормие срещу Джон Джоунс. Президентът на най-популярната организация за ММА е на мнение, че и двамата бойци искат такъв мач да се състои, но имат няколко условия.

Първо – дали той ще бъде в полутежка или тежка категория. До момента и двата мача бяха в полутежка.

Освен това много важно е такъв сблъсък да удовлетворява финансово и двете страни. Това по всяка вероятност би бил бенефисът на великия Кормие и легендата ще иска да си тръгне с тлъст чек.

„Всички искат да го видят отново. Аз искам, те двамата го искат, феновете го искат. Нека бъде в тежка категория, така ще е най-справедливо“, допълни Уайт.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.