Начало ММА Уайт готов да направи „Джоунс – Кормие 3“ в лека тежка категория
0

Уайт готов да направи „Джоунс – Кормие 3“ в лека тежка категория

Уайт готов да направи „Джоунс – Кормие 3“ в лека тежка категория
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е съгласен да организира трети двубой между шампиона в лека тежка категория Джон Джоунс и №1 при най-тежките Даниел Кормие ако искат да го направят в по-долната дивизия.

На 18 август Кормие ще защитава титлата си срещу Стипе Миочич, като се появиха слухове, че при евентуална победа, той може отново да се бие с Джоунс. Шампионът в лека тежка категория спечели и двата им предишни двубоя, но втората му победа беше анулирана, след кат удаде положителна проба за стероиди.

„Ужасно много искам този бой да е в тежка категория. Но те няма да го направят. Не само, че Джон каза: „Не“, но и Кормие отказа. Кормие каза, че не иска мач в тежка категория. Казах му, че ако го бие в тежка, може пак да направят в лека тежка. Бихме гледали този мач 10 пъти, ако се навият да се бият 10 пъти. Но те не искат. Имаме Джон, който е най-великият. Кормие, който също е сред най-добрите. Двамата са шампиони от ужасно много време, не искам да споря с тях. Ако искат да се бият в лека тежка – няма да им противореча. Все тая. Двама от най-големите крале в историята на спорта. Ако искат това, ще го получат“, каза Дейна Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.