Начало ММА Интригуваща локация за UFC 249 обяви Дейна Уайт (ВИДЕО)

Интригуваща локация за UFC 249 обяви Дейна Уайт (ВИДЕО)

Интригуваща локация за UFC 249 обяви Дейна Уайт (ВИДЕО)
0

След като стана ясно, че UFC се завръща със събитие на 18 април, най-важен за медиите стана президентът на организацията – Дейна Уайт. Въпреки разрастващата се пандемия от коронавирус, събитие на UFC ще има като вече се знае бойната карта, а Уайт сподели и локацията.

На ден или два съм от наемането на частен остров. Имам частен остров, който съм обезпечил. Вкарваме инфраструктурата сега. Тъй като няма да успея да вкарам международни бойци в САЩ, имам частен остров, на който ще започна да ги събирам всички и да правя международни двубои оттам. Така че от 18 април UFC се възстановява и работи. Ние имаме свои самолети и всичко. Те ще летят, за да взимат бойците и да ги събират на острова“ , заяви Уайт пред TMZ Sports.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".