Начало ММА Дейна Уайт има тайно място за следващите няколко гали

Дейна Уайт има тайно място за следващите няколко гали

Дейна Уайт има тайно място за следващите няколко гали
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е твърдо решен да продължи с бойните си галавечери. Пандемията от коронавирус  в САЩ няма да спре силния човек в ММА, а това беше потъвърдено след среща между него и Доналд Тръмп.

Президентът на Съединените щати е дал „зелена светлина“ на Уайт за UFC 249 и бойната карта трябва да бъде представена до часове.

Дългоочакваното шоу ще се проведе на тайна локация по западното крайбрежие. Уайт не иска още да разкрие мястото, защото планира то да приеме още галавечери следващите седмици, информира ESPN. Към момента е най-вероятно Джъстин Гейджи да замести Хабиб Нурмагомедов срещу Тони Фъргюсън в главното събитие.

Нгану е щастлив от новината, че двубоят с Розеструйк ще се състои

Друг интересен мач, за който се спекулира, е Франсис Нгану – Жаирзиньо Розенструйк.

UFC има още две седмици да промотира събитието си. Ситуацията в САЩ е динамична и информационните агенции ежедневно изменят своята позиция. Към момента UFC 249 със сигурност ще се състои, но е възможно да настъпят промени.

Не съществува вариант да има публика на събитието.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.