Начало ММА Дейна Уайт: Медиите правят коронавируса страшен

Дейна Уайт: Медиите правят коронавируса страшен

Дейна Уайт: Медиите правят коронавируса страшен
0

Президентът на UFC Дейна Уайт държи медиите отговорни за породения страх от COVID-19 пандемията. Съединените щати са сред най-сериозно пострадалите от вируса и почти всичко в страната в момента е затворено.

За него паниката е много по-опасна от самата зараза.

„Всеки тича и се крие. Аз съм от хората, които ще излязат навън и ще намерят решение“, Уайт сподели за MMA Fighting. „Ако някой е изложен на голям риск, по-добре да остане под карантина за известно време. Какво ще се случи, когато гриповете дойдат отново следващата година?“

„Мисля, че медиите правят това нещо страшно. Хората изкупуват цялата тоалетна хартия. Ако погледнете цялата картина, те са тотално водени от страха. Странно е.“

Конър дарява един милион евро на ирландски болници

„След година-две ще си кажем: „Какво? Затворихме целия свят заради това?“, пита се Дейна Уайт.

След това отново увери, че ще направи всичко възможно UFC 249 да се проведе по план.

„Опитвам се да проведа Тони срещу Хабиб на 18 април и да върна нормалното в тази страна. Всеки ден работя по това, а получавам фалцирана топка по себе си. Плановете ни биват разрушавани. Имам четири или пет локации в момента и завършваме сделката“, допълни президентът на UFC.

Хабиб не спира с тренировките (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.