Начало ММА Конър дарява един милион евро на ирландски болници

Конър дарява един милион евро на ирландски болници

Конър дарява един милион евро на ирландски болници
0

Конър Макгрегър ще дари един милион евро в борбата срещу коронавируса. Бившият шампион на UFC в две категории отново показва, че има огромно сърце и ще подпомогне болнични заведения в родната Ирландия.

Боецът съветва страната да изпадне в „лок даун“, като отговаря лично на министър Паскал Донъхи в Twitter.

„Вече посъветвах няколко пъти хората да си мият ръцете, да не пипат лицето си и да спазват социална дистанция. Направих видео с призив да останем по домовете си“, пише Макгрегър.

След това боецът обещава да закупи защитна екипировка и техника на стойност 1 милион евро, които ще дари в местните болници.

Конър дава съвети на министъра да бъдат затворени още публични места, изтъквайки лошото положение по летищата.

Снимка: БТА

„Мой приятел вчера се прибра от Тайланд и го посрещнаха служители без маски, ръкавици или каквито и да е предпазни средства. Не се действа добре в борбата с COVID-19“, изтъква Конър.

ММА звездата подчерта, че всички трябва да са задружни в този труден момент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.