Начало ММА Дейна Уайт с важно съобщение към бойците си

Дейна Уайт с важно съобщение към бойците си

Дейна Уайт с важно съобщение към бойците си
0

Президентът на UFC Дейна Уайт ще се погрижи неговите бойци да бъдат заети и финансово обезпечени. Стожерът в смесените боеве се обърна директно към състезателите, след като дългоочакваната гала UFC 249 беше окончателно отложена.

Уайт беше осигурил частен остров, където да проведе следващите няколко събития без публика. Усилията му удариха на камък, след като медийната група ESPN отказа да излъчи боевете.

Висшестоящ политик притиснал Уайт да отложи UFC 249

„Всички мои боици, с които имаме договор, трябва на първо място да се чувстват в безопасност“, обърна се Уайт. „Прекарайте времето със семействата си и му се насладете. Не се безпокойте за финансовата част. Ще си изпълните останалите битки по договорите.“

„Ще се погрижа за хората, които искаха да се състезават идния уикенд. Ще направя нужното, за да се чувстват комфортно. Всички служители на UFC трябва да бъдат добре, няма да има съкращения.“

„Нашият спорт ще е първият, който ще се завърне!“, завърши Дейна Уайт.

Президентът на организацията отново потвърди за частния остров, където в момента се изгражда нужната инфраструктура.

Джакаре Соуса: Ако не се бия, ще ми вземат къщата

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.