Начало ММА Конър поиска главата на Усман
0

Конър поиска главата на Усман

Конър поиска главата на Усман
0

Бившият двукратен световен шампион в UFC Конър Макгрегър поиска мач с Камару Усман. Настоящият №1 в полусредна категория защити по зрелищен начин титлата си, след като нокаутира във втория рунд Хорхе Масвидал. „Ноториъс” е гледал внимателно битката на двамата и обвини нигериеца в „плагиатство”. Според него шампионът е имитирал поведението му от втората битка с Дъстин Порие и го заплаши, че след като прави подобни неща, ще трябва да се изправи срещу оригинала и да си плати за стореното.

В момента Конър се подготвя за третия си мач с „Диаманта”, който трябва да се проведе на 10 юли. Ирландецът обаче е уверен, че след като победи Порие в лека категория, ще качи килограми и в края на годината ще може да се справи и с „Нигерийския кошмар”.

„Усман вече дори копира ударите ми. Ще се бия ли с този в даден етап? Така мисля. Не може да ме имитира как говоря и да имитира движенията ми и да не си получи заслуженото за това. Харесва ми 170 (паунда) Скоро ще е мой”, написа в социалните мрежи Макгрегър. След това той допълни, че до края на годината ще качи категорията, за да получи двубой с Усман.