Начало ММА Масвидал се отби в Рим за пица

Масвидал се отби в Рим за пица

Масвидал се отби в Рим за пица
0

Хорхе Масвидал направи пътуването си от Лас Вегас до Абу Даби много по-приятно. Претендентът за титлата в полусредна категория мина през италианската столица Рим.

Най-вероятно чартерният полет е спрял там да зареди гориво. Масвидал не е чакал със скръстени ръце, а се е насладил на автентична италианска пица.

„Бях в настроение за пица и спряхме набързо“, сподели боецът в социалните мрежи.

Хорхе пътува до „Бойния остров“ в една от типичните си ексцентрични роби. Лилавата дреха е в комбинация с шапка на цветя.

В неделя по първи петли Масвидал най-после ще участва в битка за титла. 

След 18 мача в UFC му се отдава шанс да спори за златото с шампиона Камару Усман на първата галавечер на остров Яс. Сблъсъкът е главен за вечерта UFC 251.

Време е за „Бойния остров“!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.