Начало ММА Букмейкърите не дават големи шансове на Масвидал

Букмейкърите не дават големи шансове на Масвидал

Букмейкърите не дават големи шансове на Масвидал
0

Хорхе Масвидал очаквано влиза като аутсайдер в големия сблъсък с Камару Усман. Шампионът на UFC в полусредна категория до момента няма загуба в организацията и прогнозите са, че победният му марш ще продължи.

Друг серозен аргумент е, че Масвидал имаше крайно недостатъчно време за подготовка.

В главното събитие на UFC 251 трябваше са се бие Жилберт Бърнс-Дуриньо, но бразилецът се разболя от коронавирус. Така в първата галавечер на остров Яс в Абу Даби или „Бония остров“ ще гледаме друг чакан сблъсък.

Коефициентът за победа на шампиона Усман варира около 1,30.

Все пак африканецът е изкарал подготвителен лагер с идеята, че ще срещне Дуриньо, а стилът на Масвидал е различен. Смяната на противник в последния момент понякога може да изиграе лоша шега.

Ставката за успех на претендента варира между 3,20 и 3,40.

Битката се официализира, след като Хорхе Масвидал даде отрицателна проба за COVID-19 преди да отпътува за Обединените арабски емирства.

Официално: Усман срещу Масвидал на UFC 251 (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.