Начало Бокс Еди Хърн: Джарел Милър ми дължи пари (ВИДЕО)

Еди Хърн: Джарел Милър ми дължи пари (ВИДЕО)

Еди Хърн: Джарел Милър ми дължи пари (ВИДЕО)
0

Еди Хърн, който е един от най-известните промоутъри в света в момента, заяви, че Джарел Милър му дължи пари. Боксьорът беше отстранен от участие в двубой с Антъни Джошуа след като даде положителна допинг проба преди битката между двамата през отминалата година, а през тази Милър беше хванат отново с допинг, дни преди сблъсъка му с Джери Форест.

Джарел Милър трябваше да изкара добри пари. Той получи бонус за подписания договор с Топ Ранк и Джеймс Принс. Смятам, че Милър вероятно ще трябва го да върне.

Той ми дължи пари. Трябваше да ни плати от хонорара за битката му срещу Форест, тъй като ни дължи пари за битката срещу Джошуа. Джарел Милър трябва да върне авансът, който му дадохме, заради положителната допинг-проба“, заяви Хърн пред iFL TV, цитиран от fight-bg.com.

Джарел Милър има баланс от 23 победи (20 с нокаут) и 1 равенство (срещу Джоуи Давейко) в тежка категория.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".