Начало Бокс Джарел Милър отново се провали на допинг тест

Джарел Милър отново се провали на допинг тест

Джарел Милър отново се провали на допинг тест
0

Джарел Милър даде положителен допинг тест и двубоят му с Джери Форест, който бе плануван за 9-ти юли, пропадна. Боксьорът с прякор „Голямото бебе“ е дал положителна проба за забранената субстанция GW-1516 (Ендуробол). Това е една от трите забранени субстанции, които бяха намерени в друг негов допинг тест през 2019-та, когато американецът трябваше да се изправи срещу Антъни Джошуа, но това не се случи, тъй като „Голямото бебе“ трябваше да изтърпи наказание.

31-годишният боец за последно стъпи между въжетата през ноември, 2018-та. Тогава той записа 23-тата си поредна професионална победа, като надделя над румънеца Богдан Дину. Преди да направи десетия си професионален боксов двубой през 2014-та, Милър дава положителна допинг проба и в друг спорт – кикбокс. 

Преди седмица Джери Форест коментира миналите провали на Джарел Милър на допинг тестовете, но не е дал своя коментар след последната положителна проба на „Голямото бебе“

„Той е измамник. Не може да спечели без допинг. Направили са чудовище от страхливец“, заяви Форест преди седмица.

Към този момент Милър и щабът му не са излезнали със становище по случая.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".