Начало ММА Ето как ще изглежда Бойния остров (СНИМКА)
0

Ето как ще изглежда Бойния остров (СНИМКА)

Ето как ще изглежда Бойния остров (СНИМКА)
0

Президентът на UFC Дейна Уайт показа как ще изглежда един от октагоните на очаквания от ММА феновете по света „Боен остров“. Босът на най-елитната организация за смесени бойни изкуства публикува „story“ в Instagram, на което се вижда как ще изглежда клетка на брега на остров Яс в Абу Даби.

Битките на „Бойния остров“ ще се проведат в закрито пространство, което ще бъде изградено специално за галавечерите на UFC, а клетката, която се вижда на снимката ще служи за тренировки на бойците.

MMAfighting.com съобщават, че от UFC са планирали и построяването на затворено пространство, в което бойците и техните съотборници и треньори да бъдат тествани за Covid-19.

Първото събитие на „Бойния остров“ ще бъде на 11-ти юли. След това ще последват три поредни събития в рамките на 10 дни от 15-ти юли до 25-ти юли.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".