Начало ММА Вижте Бойния остров отвътре (ВИДЕО)

Вижте Бойния остров отвътре (ВИДЕО)

Вижте Бойния остров отвътре (ВИДЕО)
0

„Бойният остров“ Яс е почти готов да приеме събития на UFC. Малко преди първата бойна гала, медиите получиха възможност да разгледат и заснемат част от случващото се „зад сцената“.

Битките на „Бойния остров“, който се намира в Абу Даби, ще се проведат в закрита зала, което е изградена специално за галавечерите на UFC. Едно от най-атрактивните места е октагона, който е изграден на самия плаж. Той ще служи за тренировка на бойците.

Интересното е, че сградите, които са създанени специално за събитията на UFC са отнели 400 000 часа човешки труд и 350 тона метал.

Първото си събитие ще се проведе на 11-ти юли със събитието UFC 251, което ще бъде и първото такова извън САЩ от март месец насам. След това ще последват три поредни гали в рамките на 10 дни от 15-ти юли до 25-ти юли.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".