Начало Бокс Милър: Щях да прибера Джошуа в ковчег

Милър: Щях да прибера Джошуа в ковчег

Милър: Щях да прибера Джошуа в ковчег
0

Джарел Милър е убеден, че е щял да победи Антъни Джошуа в отменения им мач преди година. „Голямото бебе“ беше хванат с допинг и на негово място излезе Анди Руис-младши.

Никой не очакваше дебеличкият мексиканец да нанесе тежко поражение на британеца и да му отнеме световните титли.

„Щях да прибера Джошуа в ковчег“, Милър заяви пред Behind The Gloves. „Щях да го нараня толкова лошо, че повече нямаше да иска и да чуе за мен. Още му имам номера. Много хора не знаят, че Анди Руис искаше да прави спаринги с мен.“

Снимка: БТА

„Много хора се питаха защо искам Руис в отбора си. Бил нисък, дебел и тромав, но след това видяхме какво стана. Той е друг тип боец. Пуска комбинации с бързите си ръце и е страхотен.“

„Ако Джошуа се беше бил с мен, щеше да е дори още по-наранен. Краката му не са по-добри от моите, ударите също. Аз съм бик“, допълни „Голямото бебе“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.