Начало ММА Коди Гарбрандт научи новата дата на мача си

Коди Гарбрандт научи новата дата на мача си

Коди Гарбрандт научи новата дата на мача си
0

Бившият шампион на UFC Коди Гарбрандт ще се бие с Рафаел Асунцао на 6 юни. Мачът трябваше да се изиграе на UFC Колумбия през март, но беше отложен заради вируса. Все още не е известна локацията на галавечерта.

Гарбрандт не е влизал в клетката от година. Омразата му с Ти Джей Дилашоу не му повлия добре на кариерата и сега той ще се опита да я възроди.

След двете му поредни загуби от Ти Джей – Коди падна и от Педро Муньос. 

Това се случи на UFC 235 през март 2019 година. Асунцао също се намира в негативна серия от две поредни поражения. Първо от Марлон Мораеш, а след това и от Кори Зандхаген. Така датата 6 юни ще бъде изключително важна както за Гарбрандт, така и за Асунцао, защото загубилият може да се прости с договора си в UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.