Начало Бокс Хърн иска две седмици за финални преговори с Пулев

Хърн иска две седмици за финални преговори с Пулев

Хърн иска две седмици за финални преговори с Пулев
0

Антъни Джошуа и екипът му имат само няколко дни до официалното овакантяване на световната титла във версия IBF. Еди Хърн е под пара с организирането на защитата и ще се нуждае от двуседмична отстрочка.

Британците са много близо до договаряне на мач с Кубрат Пулев, а причина за забавянето са многото възможни локации на битката. Промоутърите на Джошуа твърдят, че няколко страни са готови да платят крупни суми и в момента се подбира внимателно най-изгодната оферта и за двете страни.

Колаж: Sky sports

„Прогресът в преговорите ни е огромен и сме много близо до това да си стиснем ръцете“, заяви Еди Хърн пред ESPN.

Припомняме, че една отстрочка вече беше дадена – първоначалната финална дата за договаряне на задължителната защита беше 11 януари. Сега промоутърите желаят ново удължение на срока до 14 февруари.

Разпределението на постъпленията ще бъде 65% за Антъни Джошуа и 35% за Кубрат Пулев, допълва ESPN.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.