Начало Бокс Джошуа: Трябва да променя стила си за реванша

Джошуа: Трябва да променя стила си за реванша

Джошуа: Трябва да променя стила си за реванша
0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа не се съмнява, че трябва да коригира елементи от играта си. Британецът има още само десет дни до реванша с Анди Руис-младши и… най-вероятно вече е направил нужните промени.

Ето какво заяви Ей Джей:

„Имам върху какво да работя“, призна Джошуа пред Sky Sports. „От две години предупреждавах в залата, че ако продължавам така ще ме набият!“

Снимка: БТА

„Понякога ударите в арсенала ти са подходящи, не ти трябва да ги модифицираш и променяш. Но сега е време да се върна към инстинктите си. Стилът ми трябва да се промени. Ако искам същия резултат, ще се готвя по същия начин. Но случаят не е такъв…“

„Тренирам различни неща. Не променям абсолютно всичко, нямам толкова време да направя коренно различен план. Но се надявам с нужните корекции да успея“, завърши Джошуа.

Британецът се надява да си върне световнтие титли в тежка категория и да докаже, че една загуба не е фатална в бокса. Наскоро публикувахме текст за „Синдрома на едната загуба“, а проблемът се крие дълбоко в корените на спорта.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.