Начало Бокс Кубрат Пулев за Джошуа: Без повече компромиси!

Кубрат Пулев за Джошуа: Без повече компромиси!

Кубрат Пулев за Джошуа: Без повече компромиси!
0

Кубрат Пулев не възнамерява да се оттегля от битката за световните титли в тежка категория. Антъни Джошуа и мениджърът му Еди Хърн търсят варианти за обединителен мач с Тайсън Фюри, но българинът сподели, че вече е чакал достатъчно шампиона.

Следващият съперник на Фюри – Дионтей Уайлдър, също отказа да отстъпи за провеждането на британски сблъсък.

„Няма да се съглася“, Пулев сподели пред Yahoo Sports. „Вече веднъж позволих на Джошуа да се бие с друг (Анди Руис-младши), а не бях длъжен да го правя. Всичко тогава беше срещу правилата на IBF, но направих компромис.“

Колаж: Sky sports

„Достатъчно с компромисите. Не мога да разбера защо отлагат битката ни вместо да насрочим крайна дата и да започваме подготовка. Няма търпение вече. Виждам как хората се страхуват от мен и се опитват да се бият с друг преди мен. Но истинските шампиони не правят така.“

„Дори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд се завръщат, за да покажат, че са истински войни, не като него. Мина година, а Джошуа и щабът му все си намират причина да отлагат мача. Има две опции – биеш се с мен или овакантяваш пояса“, допълни Кубрат Пулев.

Българинът имаше насрочен мач с Ей Джей през октомври 2017 година, но се контузи по време на подготовката си и бе заменен от Карлос Такам.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.