Начало ММА Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Джоунс и Кормие

Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Джоунс и Кормие

Нгану е фаворит на букмейкърите срещу Джоунс и Кормие
0

Франсис Нгану е фаворизиран за спечелването на битка срещу Джон Джоунс или Даниел Кормие. „Хищника“ е с четири последователни нокаута за по-малко от минута и в момента не се вижда кой може да го спре.

Логично, започна да се спряга името на друг доминатор през последните години, какътво е „Боунс“, макар и в долната категория.

Коефициентът за успех на Нгану срещу него е 1,67. Победа за американеца се оценява на 2,30 от букмейкърите. Ставката за Кормие в евентуална битка с нокаутьора е 2,20.

Това може само да ласкае Франсис, който до момента няма нито една титла в UFC, а гореспоменатите бойци са защитавали многократно поясите в организацията. Нгану имаше шанс за титлата срещу Стипе Миочич, но загуби.

Специалистите виждат сериозен прогрес в представянето му и отчитат, че преди 2-3 години е бил незавършен и неопитен боец.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.