Начало Бокс Пулев не е тренирал три седмици преди боя с Джошуа

Пулев не е тренирал три седмици преди боя с Джошуа

Пулев не е тренирал три седмици преди боя с Джошуа
0

Кубрат Пулев е скрил от щаба на Антъни Джошуа, че е бил с COVID-19. Българинът умишлено не се е оплакал, за да не пропадне срещата, предава пратеникът на Boec.BG в Лондон – Десислава Джерманска.

Българинът се е разминал с усложненията, но е бил принуден да прекрати всякаква физическа активност и тренировки.

Кубрат не е тренирал цели три седмици.

По този начин нашенецът е опропастил своя лагер за най-важната битка в живота си, докато Джошуа се е потил в залата ежедневно. Това обяснява видимо влошената кондиция на нашия боксьор по време на сблъсъка.

Тервел Пулев с признание след загубата на брат си

Припомняме, че мениджърът на Джошуа Еди Хърн е настоял в договора да има клауза, ако Кобрата се разболее – то битката да не се проведе изобщо. При никакви обстоятелства не е имало шанс да бъде отложена дори с малко, въпреки че заради британците тя беше протакана четири години.

В тежко състояние се намира треньорът на Пулев – Ули Вегнер. 

Опитният специалист не присъства на боя и това видимо повлия на софиянеца. Вегнер е на легло именно поради коварния коронавирус.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.