Начало Бокс Тервел Пулев с признание след загубата на брат си

Тервел Пулев с признание след загубата на брат си

Тервел Пулев с признание след загубата на брат си
0

Родният боксьор Тервел Пулев не остана безмълвен след загубата на Кубрат от Антъни Джошуа.

Логичното се случи и световните титли в тежка категория бяха защитени, а Тервел отдели време за признания на страницата си във Facebook.

„Не винаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случвa“, споделя небопеденият боец.

Антъни Джошуа нокаутира Пулев и разчисти пътя за мач с Фюри

„Гордея се с моя брат затова, че въпреки разликата във възрастта, опита и игра на това ниво – игра докрай без извинения! Той е добре сам по себе си, но въпреки всичко истинските българи ще го подкрепят, вместо да го нападат.“

„Както казах преди мача, жертва само себе си и плати само той цената да е на този ринг със световния шампион в четири от петте титли. Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че е опитал нещо голямо!“, написа емоционално нашият боксьор.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.