Начало Бокс И Кобрата е бил проверен за допинг (СНИМКИ)

И Кобрата е бил проверен за допинг (СНИМКИ)

И Кобрата е бил проверен за допинг (СНИМКИ)
0

Новината съобщи самият той в социалните мрежи

Кубрат Пулев, който е претендент номер 1 за Световната титла в „тежка“ категория е бил тестван за допинг. Информацията беше оповестена от боксьорския боксьор в социалните мрежи.

От story-та в профила му в Instagram става ясно, че Кобрата е бил проверен от представители на Световната антидопингова асоциация (УАДА) и е предоставил за изследване кръв и урина.

Кубрат Пулев трябва да се изправи в битка за световната титла в „тежка“ категория срещу британеца Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Все още не е ясно дали сблъсъкът няма да бъде отложен заради пандемията от коронавирус, засегнала цял свят.

Припомняме, че преди няколко дни Тервел Пулев бе подложен на внезапна проверка от Световната антидопингова агенция.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".