Начало Бокс Ивайло Гоцев: Световните титли са на линия за нас в момента

Ивайло Гоцев: Световните титли са на линия за нас в момента

Ивайло Гоцев: Световните титли са на линия за нас в момента
0

Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат Пулев също говори пред медиите при пристигането на българска земя. Той потвърди думите на Кобрата, че следващата битка ще бъде сблъсък за световната титла (IBF) срещу победителя от реванша за световните титли, противопоставящ Анди Руис и Антъни Джошуа.

„Чувствам се отлично след победа като тази. Само можем да се радваме и да се готвим за предстоящите срещи, които знаете кои са – световните титли са на дневен ред в момента. Тази победа бе всичко за Кубрат, защото без нея сега нямаше да говорим за световни титли “ , заяви Гоцев.

Той говори и за това, кой ще бъде по-добрият вариант за противник на родния боксьор в сблъсъкът за световната титла.

„По-удобният съперник от Джошуа и Руис ще е победителят, защото това ще бъде единственият. Но както видяхме и в първата среща имаше изненада. Анди Руис може да повтори тази изненада, защото той има сила на удара, неговият стил е много агресивен, а Джошуа има проблеми точно срещу такива съперници. Затова аз мисля, че Анди Руис ще спечели, ако е добре подготвен. Аз го познавам от 25 години, той винаги е бил в супер тежка категория, винаги са му личали излишните килограми, но в крайна сметка това не му пречи. Така че може би това е неговата сила, тези допълнителни килограми, с които влиза. Имайте предвид, че той има силен удар и скорост, той е много бърз с ръце, така че излишното тегло не му пречи в случая“, смята Гоцев.

Мениджърът говори и за следващата битка на Тервел Пулев на ринга, която ще се състои в Пловдив, но отказа да назове следващия му съперник.

facebook.com

„Всичко е ясно и всичко е много добре наредено. Противник има и ще го обявим официално в следващите няколко дни. Тепърва предстои пресконференция следващата седмица, за която ще разберете и ще бъдете поканени. Там ще обявим името на противника и детайлите около срещата в Пловдив. Всички знаем, че тя ще е на 14 декември в Колодрума“, завърши Гоцев.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".