Начало Бокс Кобрата се завърна: Мога да бия Джошуа и Руис

Кобрата се завърна: Мога да бия Джошуа и Руис

Кобрата се завърна: Мога да бия Джошуа и Руис
0

Кубрат Пулев се завърна в България след победата си над Райдъл Букър по точки, с която си осигури мач за световната титла в тежка категория на IBF срещу Антъни Джошуа или Анди Руис.

“Всичко българско ми липсваше. За други хора България може да е ад, за мен е рай. Мачът не беше много труден, съперникът не беше от топбоксьорите, но въпреки това беше опитен, с много подготовка. Беше дошъл за победа, но не му дадох никакви шансове. Все по-добър и по-добър ставам. В перфектна форма съм. Имам чувството, че на 60 ще съм най-добър”, започна Кобрата след 28-ата си победа при професионалистите.

„Не съм казвал, че този мач ми е бил най-важният, но беше много важен. Следващият ще е още по-важен. Първият и вторият рунд бяха решаващи. Знаете какви обрати има в тежка категория”, добави той.

“Със сигурност следващия ми мач ще е срещу Антъни Джошуа или Анди Руис. Мога да ги победя и двамата. Може би Анди Руис ще ми е една идея по-лесен.

Знаете, че в последния си мач Джошуа беше трагичен. Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, но за мен няма значение къде ще е. Готов съм, чувствам се много силен, надявам се да се изтренирам здраво и да победя”, коментира Пулев.

Джошуа и Руис излизат един срещу друг на 7 декември в Саудитска Арабия.

“Не мога да кажа колко време ще съм си в България, сега подготвяме галата на брат ми за 14 декември в Пловдив. Ще помогна с каквото мога – ще бъде хубава гала, защото ще има много чуждестранни боксьори. Самият Богдан Дину също изяви желание да играе”, завърши Пулев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.