Начало Бокс Подложиха Тервел Пулев на внезапна проверка за допинг

Подложиха Тервел Пулев на внезапна проверка за допинг

Подложиха Тервел Пулев на внезапна проверка за допинг
0

Световната антидопингова агенция направи внезапен тест на Тервел Пулев. Боксьорът сподели новината в социалните мрежи и прикачи снимка от процедурата.

Проверката е станала в София, в сряда 8:45 часа.  

„Бях стриктно проверен от WADA (Световна антидопинг агенция), независимо от мерките, които са взети в световен мащаб в борбата с пандемията COVID-19“, написа Тервел Пулев. „Независимо, че спортни мероприятия са абсолютно спрени и забранени. Но аз се радвам, че съм обект на контрол и с удоволствие съдействах.“

Тестът идва дни, след като стана ясно, че българският боксьор ще защитава Интерконтиненталния пояс на WBA до края на май в САЩ. Новината съобщи мениджърът му Ивайло Гоцев.

В близките дни ще бъде обявен неговият противник, освен ако заразата с коронавируса не попречи мачът да бъде организиран. ММА веригата UFC продължава с бойните галавечери в Америка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.