Начало ММА Ковингтън се самопредложи за заместник на Лион Едуардс

Ковингтън се самопредложи за заместник на Лион Едуардс

Ковингтън се самопредложи за заместник на Лион Едуардс
0

След като по-рано стана ясно, че Лион Едуардс няма да пътува за САЩ, за да се бие с Тайрън Луудли, ново име излезе на хоризонта за евентуален мач с „Избрания“.

„UFC Fight Night 171“ трябваше да се проведе тази събота в Лондон, но поради тежките мерки за спиране на разпространението на коронавирус, събитието ще бъде преместено.

Главната битка на вечерта бе резервирана именно за бившия шампион Луудли и Едуардс, но такъв мач няма да има. Изненадващо, сериозно име в полусредната категория на организацията е изявило желание за мач с Луудли.

Става въпрос за бившия временен шампион Колби Ковингтън. Американецът се е свързал с хората в UFC с искането да замести Едуардс, въпреки че все още не се знае къде би могло да се проведе събитието „UFC Fight Night 171“.

Ковингтън използва и социалните мрежи, за да докаже намеренията си, но не срещна подкрепа от Луудли. Тайрън обвини Ковингтън, че всичко това е PR трик от страна на Колби, който просто иска „хората да говорят за него“.

37-годишният Луудли е твърд в намерението си да се бие този уикенд, а според Ариел Хеуани от ESPN, Рафаел дос Аньос също е изявил желание да се бие с Луудли.