Начало Бокс Антъни Джошуа нокаутира Пулев и разчисти пътя за мач с Фюри

Антъни Джошуа нокаутира Пулев и разчисти пътя за мач с Фюри

Антъни Джошуа нокаутира Пулев и разчисти пътя за мач с Фюри
0

Антъни Джошуа победи Кубрат Пулев чрез нокаут в деветия рунд в срещата им за трите световни титли в Лондон.

Англичанинът заслужи победата, бидейки по-класният боксьор и диктувайки всичко, което се случваше на ринга в продължение на 9 рунда.

Dave Thompson/Matchroom Boxing

Британецът записа победа номер 24, докато загубата за „Кобрата“ бе под номер 2 в професионалната му кариера.

Джошуа започна търпеливо двубоя, разчитайки на предимството си в разтега и бързата си предна ръка. Въпреки че в голяма част Джошуа играеше от заден крак, ударите му бяха резки и търпеливи и в третия рунд нещата за българина станаха много тежки.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

Кубрат потърси да вкара ляв прав, но Джошуа предвидливо се дръпна назад и моментално контрира с десен прав в главата. Последваха няколко силни попадения, които накараха нашенеца да обърне гръб на Джошуа и южноафриканският рефер започна отброяване за нокдаун.

Малко след това последва втори нокдаун. 31-годишният шампион завърши свирепа серия с тежък ъперкът в главата на претендента, но въпреки това той се изправи и продължи срещата.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing

Последваха няколко рунда, в които преобладаваха непозволените удари и клинчовете. С течение на времето Пулев започна да играе по-добре със задната си ръка, която до този момент не му вършеше никаква работа. Всяко по-рязко скъсяване на дистанцията бе в полза на Джошуа, който успяваше да вкарва по-разнообразните удари.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

Осмата част бе най-продуктивна за Пулев, който започна да изстрелва лявото си кроше по-често. Това обаче не продължи много, защото всичко приключи в следващия рунд.

Няколко тежки ъперкъта пратиха Пулев на земята, но българинът отново показа сърце и победи отброяването. Моментално след подновяването на боя Джошуа пласира тежък десен прав в лицето на претендента и така шампионът ознаменува завръщането си пред родните фенове с нокаут.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.