Начало Бокс Бор Аръм: Кубрат Пулев може да победи Антъни Джошуа

Бор Аръм: Кубрат Пулев може да победи Антъни Джошуа

Бор Аръм: Кубрат Пулев може да победи Антъни Джошуа
0

Легендарният промоутър Боб Аръм няма да бъде изненадан, ако Кубрат Пулев победи световния шампион Антъни Джошуа. Силният човек в бокса в САЩ сподели къде очаква да се проведе битката и дали Олександър Усик няма да попречи за нейното осъществяване.

„Пулев може да победи Джошуа, наистина го мисля“, сподели Аръм пред BoxingScene.com.

„Кубрат ще покаже страхотна физическа форма преди битката. Той ще пресира Джошуа. Умее да поема удари с лекота, мачът ще бъде страхотен и затова правим всичко по силите си да го организираме.“

Последните две битки на Ей Джей бяха далеч от родината – в САЩ и Саудитска Арабия. Сега изглежда най-вероятно защитата на поясите да се проведе на Албиона.

„Англия има своите силни аргументи да домакинства на събитието. Платените гледания ще бъдат много, публиката там обожава Джошуа. Сега той е шампионът и неговата дума ще тежи много при определянето на локацията. На практика той решава къде да защитава срещу Пулев. Но българинът не се вълнува толкова от мястото, просто иска да излезе на ринга срещу шампиона.“

„Кубрат е заслужил този мач и няма как Усик да попречи. Отдавна е договорено, че титлата трябва да бъде защитена до края на месец май или става вакантна“, добави Боб Аръм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.