Начало Бокс Кубрат Пулев: Сърбят ме ръцете за битка

Кубрат Пулев: Сърбят ме ръцете за битка

Кубрат Пулев: Сърбят ме ръцете за битка
0

Претендентът за световната титла Кубрат Пулев публикува емоционално послание на профила си във Facebook. Кобрата спортсменски поздрави Тайсън Фюри за победата срещу Дионтей Уайлдър, въпреки че британецът неведнъж го обиждаше последните месеци.

Двамата с Пулев имат общ мениджър – легендарният промоутър Боб Аръм. Българинът поздрави и своя импресарио, който има пръст в уреждането на големия реванш.

„Честито на победителя – Тайсън Фюри, и на най-големия мениджър в света – Боб Аръм! Поздравления!“

Кубрат коментира и информацията за проблемите му с американска виза.

„Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение!“

Най-добрият български професионален боксьор отправи и закана.

„Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка! Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача!“

„Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания. Никакъв проблем, ще се бием където ви е най-добре!“, допълни Пулев.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.